Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinkalender

Geranium Gin og Q tonic på Toldboden

Henrik Hammer er på Toldboden på onsdag fra klokken 14.00 - 17.00.

Kom og oplev den nye luksus gin med danske aner, og smag den eventuelt sammen med vores nye Q Tonic. Du har chancen på onsdag, hvor vi får besøg af Henrik Hammer, som er manden bag Geranium Gin, der kom på markedet i det tidlige efterår.
Det var i sommeren 2008, at Hans og Henrik Hammer fik idéen at lave en ny gin, der skulle tage kampen op med de store spillere på markedet. Henrik kunne i kraft af sin viden om gin, og som dommer ved internationale ginsmagninger, bedømme hvilke smagsnuancer ginen skulle indeholde for at ramme det ønskede resultat. Og faderen Hans, som var kemiker, kunne fastsætte hvordan smagsstofferne kunne udvindes af de forskellige "botanicals" som ingredienserne i gin kaldes i den verden.
Resultatet er en gin på 44 %, der alligevel er blød og aromatisk. Henrik beskriver selv smagen som " tør og sprød med duft og smag af enebær og citrus, en krydret og eksotisk undertone fra "hemmelige" ingredienser, og et unikt strejf af geranium, der omfavner og afrunder det hele på sin helt egen facon" . Henrik kalder Geranium Gin for "den nye generation af gin", men kig forbi Toldboden og bedøm selv.
En lille gin og tonic er vel ikke den værste start på påsken!

link til arrangement

Lokation:
Løgismose
Nordre Toldbod 16
1259 Kbh. K
Dato: 31/3-2010
Tid: 14-17
Pris: Gratis
Løgismose
Kbh. K
www.loegismose.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden