Vin til det ny nordiske køkken
Fredag den 15. oktober kl. 18 inviterer Frederiks Bastion og Rasmus Holmgård på vinsmagning + vinmenu til en sprød, nynordisk efterårsmenu på fem velvalgte retter. Pris 600 kr.
Vi begynder aftenen med en smagning og en diskussion om, hvordan vinen til maden skal forholde sig til de kvaliteter, som findes i det det ny nordiske køkken.
Derefter serverer Kirstine og Kenneth følgende herligheder, mens Rasmus kommenterer valget af hver af vinene i den tilhørende vinmenu (der må spørges, brokkes, hujes og les under hele middagen):
Hummer - Kartoffel - Hyben
Dådyr - Rødbede - Vesterbotten
Kalv - Selleri - Skovsvampe
St. Clemens - Rugbrød - Kørvel
Æble - Honning - Havtorn
Du kan tilmelde dig indtil den 1. oktober 2010 ved at indsætte 600 kr. per deltagende gæst i Danske Bank: Reg. nr. 3191 Konto. Nr. 0010241936 - husk at påføre dit navn.
Læs mere om Frederiks Bastion på www.frederiksbastion.dk. Spørgsmål kan i øvrigt stiles til Rasmus på 26 29 21 26.
link til arrangement