Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender
Vinrejse

Vinhøst i det vidunderlige Toscana

Vinhøst, kultur og bølgende landskaber
– med dansk rejseleder, 7 dageToscana er Italiens mest kendte region, og samtidig er det vores mest populære, italienske rejsemål. Området er beriget med en usædvanlig smuk natur og fantastiske udsigter. Her finder vi de vidt berømmede, bølgende landskaber, der i løbet af sæsonen kan byde på solgule solsikkemarker, krogede grågrønne olivenlunde og grønne frodige vinmarker. Men Toscana rummer også store, mørkegrønne skove fyldt med vildsvin, eroderede lerlandskaber i Crete Senesi og udslukte vulkaner som Monte Amiata, der troner i horisonten.

Ud over disse klassiske landskaber byder Toscana på et væld af Italiens helt store kulturseværdigheder. På vores rejse gennem det smukke område besøger vi nogle af de charmerende byer som Siena, Arezzo, Cortona og San Gimignano. Disse herlige middelalderbyer med smalle gader, smukke kirker og gamle tårne rummer århundreders historie.

På denne rejse besøger vi Toscana i slutningen af den hektiske vinhøst. Normalt starter høsten i den sidste trediedel af september, afhængigt af vejret, og vi håber på at se lidt af arbejdet i markerne når vi besøger et par vingårde. I Montalcino og i San Gimignano ser vi nærmere på høsten, produktionen og smager på gårdenes vine.

Se dagsprogram på nedenstående link

link til arrangement

Destination:
Toscana
Italien
Dato: 29/9-2010
Varighed:7 dage
Pris: 6990 kr
Albatros Travel
set af aov
Kbh. V
www.albatros-travel.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden