Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender
Vinrejse

Bordeaux & Cahors

Bordeaux & Cahors er en af de mest afholdte, klassiske kombinationen. Da vi skulle vælge destination for Château de Haux 25. års jubilæumsrejse, måtte denne rejse med, fordi den så fint kombinerer "kongerøgelse" med kulinariske oplevelser, kultur og klassiske vine på højt plan.
Turen starter med fire nætter Bordeaux, hvor alle sejl er sat til. Ikke alene på Château de Haux, men en række af familien Jørgensens gode venner på Grand Cru Classé slotte i Médoc og Saint-Emilion har ligeledes givet tilsagn om at modtage vore rejsedeltagerne til rundvisninger, frokoster eller middage.
Ugen slutter med en FESTMIDDAG på Haux ledsaget af nogle af slottets bedste årgange, som er lagt til side gennem årene til dette særlige formål.
Dagene i Bordeaux er ikke endeligt fastlagt, men vi regner med, at det bliver noget i retning at det nedenfor skitserede. Eller højst sandsynligt bedre.

Med kun to hotelskift og lidt buskørsel er det en rolig og dog meget indholdsrig tur.

Vinguide på turen bliver Karsten Riis Laursen, som med sin underholdende og vidende facon er en særdeles afholdt foredragsholder og vinguide.

Prisen er uden fly. Pris fly: 2.750,-

Destination:
Frankrig
Dato: 19/9-2010
Varighed:8 dage
Pris: 9450 kr
De Danske Vinrejser
København K
www.vinrejse.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden