Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Bourgognesmagning, årgang 2007

Det er atter blevet tid til den årlige bourgognesmagning. Vi er spændte på at vise årgang 2007 for Jer, en årgang der absolut har været værd at vente på!

Smagningen er som altid fra kl. 18.00 til 20.00 og billetterne koster i år kr. 350,- som vi til gengæld refunderer hvis du køber for mere end kr. 2.000,-

Indtil videre er følgende producenter på plads: Ambroise, Bertheau, Robert Chevillon, Dugat-Py, Joblot, Philippe et Vincent Lecheneaut, Benjamin Leroux, Paul Pillot, Ramonet. Vi håber også at Comte Armand, Daniel Bocquenet, Jacques Cacheux, Ponsot og Tollot-Beaut vil være klar til smagningen.

Ønsker du at deltage i årets bourgognesmagning, bedes du sende en mail til Evy Halling eh@suenson.dk og reservere din plads allerede nu. Tilmelding er bindende! Betaling sker ved indgangen på selve dagen. Husk at der er et begrænset antal pladser, som vil blive fordelt efter først-til-mølle princippet. På snarlig gensyn til en hyggelig aften i Dr. Tværgade.

OBS: Pga. vejarbejde i Dr. Tværgade kan det være lidt vanskeligt at finde en parkeringsplads. Parkeringshuset overfor forretningen er dog stadig tilgængeligt. Det vil desuden være muligt at parkere i gården, dog få pladser.

Lokation:
Set af aov.dk
Dronningens Tværgade 9
1302 København K
Dato: 4/2-2010
Tid: 18-20
Pris: 350 kr
Otto Suenson
Gentofte
www.suenson.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden