Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Backstage Wineclub, release sætliste 2, LIVE

Den lille vinklub med den store lyd er nu klar med sin anden medlemskasse, Sætlisten vol. 2, der har fået undertitlen "Kult, kraft & kærlighed". Som navnet antyder, står den på kraftige vine, gode historier og kærlighed til mosten, her i den anden sætliste fra Backstage Wineclub.

I anledning af den nye sætliste holder vi nogle releaseparties, hvor det både vil være muligt at melde sig ind, købe smagsprøver eller helflasker af vores forskellige vine og møde andre vinøsere.

Arrangementerne holdes dels i København den 14. november og dels i Århus og Luxembourg den 28. november. (Mere info på hjemmesiden under menupunktet "Live").

Alle er velkomne denne dag, blot skal man så lige sende en mail til: kontakt@backstagewine.com - og sige hvor og hvor mange man kommer.
Ved arrangementet i København bliver der liveoptræden fra Michel Belli (Ulvens søn) og i Århus optræder søstre-duoen Pil & Liv.
Læs meget mere om de enkelte vine, om filosofien bag Backstage Wineclub, om hvordan bliver medlem og om vores live-arrangementer på hjemmesiden: www.backstagewine.com

Lokation:
Krudthuset
Amager Strandvej 110
2300 Kbh. S
Dato: 14/11-2010
Tid: 14-17
Pris: Ikke oplyst
Backstage Wineclub
Skanderborg
www.backstagewine.com/
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden