Amaronesmagning m. Thomas Ilkjær, samt tilhørende Amaronemen
Italiensekspert, leder af Vinakademiet og forfatter til den netop udgivne bog Amarone - og vinene fra Valpolicella, Thomas Ilkjær vil præsentere os for en række af de aller bedste vine fra Valpolicella i det nordlige Italien. Vinene herfra er nogle af danskernes fortrukne vine, og derfor er udbuddet også rigtig stort. Thomas Ilkjær vil blandt andet give gode råd til, hvordan man vælger de helt rigtige.
Til aftenens vinsmagning har køkkenet kreeret en hel speciel menu, der passer perfekt til Valpolicella- og Amaronevin.
Amaronemenu
Velkomstdrink: Speri, Valpolicella Classico Superiore Sant' Urbano 2007
Forret: Risotto all' Amarone med vilde danske svampe; Karl Johan, kantareller og sorte trompetsvampe.
Vin: Guerrieri-Rizzardi Valpolicella Classico Superiore Pojega Ripasso 2008
Hovedret: Oksehaleragout serveret med kartoffelmos tilsmagt med hvidløg og citronskal.
Vine: Allegrini Amarone 2006 og Le Ragose Amarone 2006
Ost: Udvalgte italienske oste.
Vin: Masi Amarone Classico Campolongo di Torbe 2003
Dessert: Desserttapas, udvalgte delikatesser fra Huks Fluks dessertbord.
Vin: Bussola, Recioto della Valpolicella 2004
Der er et begrænset antal pladser, hvorfor tilmelding er nødvendig: reservation@huksfluks.dk
link til arrangement