Julesmagning 2010 Otto Suenson
Julen står for døren og det er blevet tid til den årlige julesmagning. I år afholder vi smagninger i både København og Roskilde, hvor der vil være mulighed for at smage 20 spændende vine.
Den danske julemad med surt, rødkål og brun sovs er ikke altid lige nem at sætte vin til. Som de fleste nok efterhånden ved, er vine på de klassiske Rhônedruer blandt de mest oplagte vine på grund af den krydrede karakter og passende syreniveau. Netop syren i vinen er vigtig når vi snakker dansk julemad. Den klassiske danske rødkål er jo som regel lavet med masser af edike og det er ikke altid lige nemt at finde vine der går godt hertil. Herudover er det jo klassisk at drikke "Rhônevine" til vildt og fjerkræ, men en god Valpolicella eller Amarone er bestemt heller ikke helt af vejen. Skal man derimod have flæskesteg er det betydelig flere muligheder. Oversøisk vin med masser af frugt eller en god Brunello er ligeledes oplagte valg til den danske julemad.
Der er altså masser af muligheder og det er derfor en god idé at kigge forbi til én af vores smagninger. Her vil der være mulighed for at smage på udvalgte vine og høre mere om de mange muligheder. Se vinene her
Tid & Sted:
Roskilde: Hotel Prindsen, onsdag den 1. december kl. 16.00 - 20.00
København: Otto Suenson, Dr. Tværgade 7, torsdag den 2. december kl. 15.00 - 20.00
Pris: Smagningen er gratis!
På snarlig gensyn!
link til arrangement