Mas de Daumas Gassac fra l Herault
Hérault departementet i Languedoc distriktet kom for alvor i søgelyset hos alverdens vinkendere i begyndelsen af 1980erne. Årsagen var Mas de Daumas Gassac, hvis jordbundsforhold til forveksling mindede om den i Bordeaux. Med kyndig assistance fra den legendariske professor Emilie Peynaud fra universitetet i Bordeaux, og på basis af Cabernet Sauvignon druen var områdets første kultvin en realitet.
Mas de Daumas Gassac ejes af Aimé Guibert, der er en kontroversiel ældre herre. Det var blandt andet ham der førte an i kampen mod den californiske Mondavi familie, da de i sin tid ville anlægge en vingård (læs: et mejeri) i Languedoc.
Vinene fra Mas de Daumas Gassac har altid været lige så eftertragtede, som de har været kostbare. Men det er vine der får samme eksklusive pleje, som de bedste fra Bordeaux.
Enhver vinelsker bør unde sig selv den oplevelse - om ikke andet, så bare en enkelt gang
Udvalg af oste, pølser og Charcuteri
2009 Figaro Rouge
2009 Pont de Gassac Rouge
Braisseret Lammeskank, rodfrugtsmos,
kraftig glace
2005 Mas de Daumas Gassac
2006 Mas de Daumas Gassac
Køb billet via nedenstående link - check iøvrigt starttidspunkt der kan afvige fra det her opgivne!
link til arrangement