Vildt- og vinaften på Cuckoo´s Nest
Vildt- og vinaften på Cuckoo´s Nest
I samarbejde med H.J. Hansen Vin inviterer Cuckoos Nest til en spændende vildtaften med udvalgte vine tilpasset menuen.
Menu- og vine
Velkomst
Prosecco di Valdobbiadene, IGT, Guerrieri-Rizzardi, Veneto, Italien
Forret
Carpaccio af frisk rød tun med terrine af linser fra Py, hertil sennep salat og citronolie.
2010 Ürzig Würzgarten, Riesling Trocken, Joh. Jos. Christoffel Erben, Mosel, Tyskland
Mellemret
Cremet jordskokke suppe med let røget skovdue samt ristede kantareller
2010 Fleurie, Cru Beaujolais, Joseph Drouhin, Frankrig
Hovedret
Ande confit af lår, stegt foie gras, serveret på langtidsbagte rødbeder, puré af æbler, selleri og kartoffel, hertil citron-honning sauce
2009 Château Sauvage Pinot Noir, Spätlese, Rheingau, Tyskland
Dessert
Æble Tate Tatine serveret med karamel og sveske iscreme med Cognac Pineau des Charentes, AOC, Daniel Bouju Cognac
Kaffe & Neuhaus
Baileys Irish Cream / Fussigny Organic Cognac
link til arrangement