Romsmagning - Odense
Romsmagning
Den danske masterblender af den nye Caribe Rom, vil guide jer igennem de forskellige rom- stilarter
Den spanske - lavet på melasse og tilsat sukker som Caribe repræsenterer.
Den britiske - lavet uden sukker.
Den tørre franske - lavet på sukkerrør og uden tilsætning.
Smageprogram:
1. Caroni 1997, 46% Single Cask fra Trinidad & Tobago fra Dewar Rattray
2. Caribe 1, blend af gammel fadlagret mørk rom, primært fra Trinidad, som bidrager med toner af farin og vanilje. Men også den mere aromatiske Jamaica rom er med i blenden, som rundes af med den fyldige Demerara rom fra Guyana.
3. Caribe 2, blend af gammel fadlagret mørk rom, primært fra Barbados og Trinidad, men også Demerara Rom og Jamaica rom indgår. Trinidad rommen bidrager med toner af farin og vanilje, Barbados rommen giver kokos og grønne bananer og rommen fra Guyana og Jamaica gør den fyldig og aromatisk, med en lang og sødmefuld eftersmag.
4. Caribe 3, blend af gammel fadlagret mørk rom primært fra Barbados, sødmefuld og elegant, noter af farin, vanilje og kokosnød.
5. Pampero 1992, 46% Single Cask fra Venezuela fra Dewar Rattray, kun aftappet til Danmark.
6. Karukera Rhum Vieux, Guateloupe, sukkerrørsrom
7. Katukera Rhum Vieux Reserva, gammel sukkerrørsrom fra Guateloupe