Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Franske Vindage 2012 i Politikens Hus

Årets version af Franske vindage i samarbejde med JP/Politikens Hus!

Billetter kan købes på
www.ekstrabladetmere.dk
/Arrangementer/

Frankrig er verdens største vinproducerende land, og Frankrig har det hele

Fra de fantastiske bobler i Champagne - over det meget varierede udvalg af hvidvine i Alsace - til Bourgogne med kun to druesorter, en til hvid (Chardonnay) og en til rød (Pinot Noir)

Videre til Beaujolais med de friske rødvine, også kun på en drue, nemlig Gamay, og sydpå til Rhône med de kraftige rødvine. Endnu længere sydpå venter Provence med læskende, laksefarvede rosévine - tværs over til Languedoc/Roussillon med det store udvalg af både tørre og søde vine og længere mod vest til Bordeaux med de sammensatte og fantastiske vine.

Og så glemte vi lige at slå et smut forbi Cahors for at smage på Prinsens vin! Hvis vi stadig har lyst til at smage kan vi tage videre til Loiredalen, hvor der både er dejlige hvid- og rødvine. Ikke bare i farve og udtryk er der stor diversitet - det er der også i prisen. Det er altid muligt at finde en vin for enhver pengepung og til enhver lejlighed fra Frankrig.

Vinhandlerne vil stå klar til at fortælle om de spændende vine fra hele Frankrig. Når du ankommer får du et smageprogram med samtlige vinhandlere og deres vine listet samt et Spiegelau vinglas, som du må tage med hjem. Der er sørget for rigeligt med gratis brød til at nulstille smagsløgene mellem de mange vine. Det vil også være muligt at købe små lækre franske anretninger til yderst rimelige priser.link til arrangement

Lokation:
Politikens Hus
Rådhuspladsen 37
1785 København V
Dato: 3/2-2012
Tid: 12-20
Pris: 150 kr
Sopexa
København K
www.sopexa.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden