Valtenesi, Italien med oste og charcuteri
Jeg ved ikke hvor mange af jer kender distriktet Valtenesi
(der er eller ikke mange italienere, der gør!) men her er en glimrende anledning til at stifte bekendtskab med områdets slaraffenland af vine, olie, oste og pølser og, hvem ved ?, finde sig en ny favoritvin, ost, olie eller pølser!
Smagning af vinene ledsages af smagning af oste, charcuteri og olie fra denne skjulte skatkammer få kilometer vest for Gardasøen. Syv vinproducenter, et ostemejeri og en producent af charcuteri glæder sig til at hilse på jer.
Det samme gør jeg!
I N D B Y D E LS E
DATO: Lørdag den 11. februar 2012
TID: 11:00 til 15:00.
Det er en kom&gå smagning
STED: Hotel Marina Strandvej 391 2950 Vedbæk(*)
FORELØBIGT PROGRAM: omfattende ! se venligst i bunden af denne mail
SMAGESKEMA: det endelige program og smageskema sendes bliver leveret på dagen.
SIDSTE FRIST: onsdag den 8. februar
PRIS: 100,- kr. pr. deltager
GRATIS for VinAbonnenter og for Friadgangisterne
Ledsagere: 100,- pr. ledsager
Beløbet 100,- kr. refunderes ved køb af mindst tolv flasker
fra smagningen inden den 29.februar 2012. Ingen refusion for
ledsagere.
TILMELDING: nødvendig : der er plads til max 150 personer.
For at tilmelde jer send venligst beløbet til
danske bank reg. nr. 1471 konto 151 57 21 230.
Husk at skrive jeres navn og "VAL" på betalingen.
Husk venligst at der også kan betales direkte med dankort ved at bruge
betalingsformularen på forsiden af min hjemmeside <a href="http://www.carlomerolli.dk/onlinebetaling/paymentform.htm" target="_blank">her</a>
(når modulen beder om et fakturanummer, dan det selv)
BEKRÆFTELSE: afskrift af jeres betaling gælder som adgangsbillet.
(Hurtig tilmelding tilrådes: der er kun plads til de første 150 tilmeldte.)
SPØRGSMÅL?:
Tøv ikke med at skrive tilbage til info@carlomerolli.dk
FORELØBIGT PROGRAM
Vine fra :
Azienda Agricola Averoldi, http://www.averoldi.it/
Azienda Agricola Cascina Belmonte http://www.cascinabelmonte.it/
Azienda Agricola Franzosi http://www.cantinefranzosi.com/EN/storia.html
Azienda Agricola Le Gaíne http://www.legaine.it/
Azienda Agricola Leali di Montacuto http://www.vinoleali.eu/
Azienda Agricola Trevisiani http://www.trevisanionline.it/
Azienda Agricola La Básia http://www.labasia.it/
Oste fra
Caseificio Sociale Valsabbino, <a href="www.caseificiovalsabbino.it" target="_blank">www.caseificiovalsabbino.it</a>
Charcuteri fra svineslagteren: <a href="http://www.michelemarziani.org/appuntidiviaggio/articolo.asp?articolo=196" target="_blank">Flavio Calabria</a>
Endeligt program vil blive afleveret på dagen.
(*)
OBS: smagningen var tidligere averteret på restaurant La Vela men pga af god forhåndstilslutning, har jeg valgt at flytte smagningen til La Velas genbo, Hotel Marina.
La Vela tilbyder for den dag en fire retters menu for 389,- kr.
Bestilling og betaling direkte til 4566 1843 La Vela att. Marco Brebbia