Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Bourgognesmagning i Roskilde

Kom og smag med, når Flemming og Mikael onsdag den 7. og torsdag den 8. marts (OBS: Torsdag udsolgt) lukker op for 15-20 forskellige Bourgogner fra 2009; en årgang, der allerede er gået over i Bourgogne-historien som helt exceptionelt fremragende.

Tilmelding
Det koster 300 DKK (255 DKK for medlemmer af Otto Suenson Vinklub Roskilde) at deltage i et af arrangementerne, der afholdes i butikken i Skt. Ols Gade 13, 4000 Roskilde henholdsvis onsdag den 7. og torsdag den 8. marts (OBS: Torsdag udsolgt) - begge dage klokken 18-20. Billetter kan købes i butikken i Roskilde eller ved henvendelse til roskilde@suenson.dk / 46 37 19 74. OBS: Meget begrænset antal pladser.

FAKTA
Som medlem af Otto Suenson Vinklub Roskilde bliver du ca. seks gange årligt indbudt til lærerige smageaftener i den fantastisk hyggelige vinkælder under vores nye butik i Skt. Ols Gade 13. Og der er flere medlemsfordele at hente; f.eks. får du som medlem af OSVR altid 15 % på hele sortimentet, fantastiske tilbud på nogle af verdens bedste vine, forkøbsret til eksklusive Winemaker’s Dinners og meget, meget mere. Så meld dig gratis og uforpligtende ind i Otto Suenson Vinklub Roskilde ved at skrive en e-mail til roskilde@suenson.dk, ringe på telefon 46 37 19 74 eller spørge i butikken - og få lokale og internationale vinoplevelser for livet.

Lokation:
Otto Suenson
Skt. Ols Gade 13
4000 Roskilde
Dato: 8/3-2012
Tid: 18-20
Pris: 300 kr
Otto Suenson
Gentofte
www.suenson.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden