Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Påskesmagning i Roskilde

Kom, smag med og bliv inspireret til et veldækket bord, når Flemming og Mikael lørdag den 31. marts klokken 10 lukker op for skønne, sprøde vine, der både sammen og hver især passer perfekt til forårets fester

Forårstiden – og dermed påske-, konfirmations-, bryllups- og i det hele taget festtiden - nærmer sig med stormskidt og det bestemt er ikke for tidligt at tænke på drikkevarerne til sæsonens fester. Derfor lukker Flemming og Mikael lørdag den 31. marts 2012 op for omkring 10 forskellige flasker mousserende, hvide, røde og søde dråber, så du – med kvalificeret vinfaglig vejledning, naturligvis - kan smage dig frem til den helt rigtige vinmenu, der passer til både mad og budget.

Og der vil også være gode tilbud at finde; f.eks. Festpakken 2012, der indeholder 12 flasker (bland frit mellem Cava Vallformosa extra Secco (mousserende vin), Chardonnay Unoaked Collection 2010 (hvidvin) samt Syrah Reserva 2009 (rødvin)) og kan erhverves for den nette sum af 698,- (spar op til 418,-). En praktisk og velsmagende vinløsning, der vil klæde ethvert bord.

Det er gratis at deltage og der kræves ingen tilmelding, så kom bare forbi butikken i tidsrummet 10-15.

Mange forårshilsner fra Flemming og Mikael – og vi ses i Skt. Ols Gade 13!

OBS: Alle priser er vejledende udsalgspriser. Festpakken 2012 kan købes hos Otto Suenson i Roskilde så længe lager haves.

Lokation:
Otto Suenson
Skt. Ols Gade 13
4000 Roskilde
Dato: 31/3-2012
Tid: 10-15
Pris: Gratis
Otto Suenson
Gentofte
www.suenson.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden