Vinfestival 4.-7. marts 2010
Download hele brochuren nederst & besøg vores hjemmeside!
Temaaften - Côtes du Rhône
Fredag den 5. marts 2010
Salat Nicoise
Marineret tun, æggecreme, oliven, salat
Chateau du Trignon Rousanne 2008
Brandade
Saltet torsk, kartoffelchiffon, olivenolie
Chateau Du Trignon Viognier 2007
Dyreryg
Ryg med fars, puré, porrer, sauce med valnødder, tranebær
Domaine Duclaux Chateauneuf-du-Pape 2005
Ost
Bagt frugt med honning
Bagt abrikos, geleteret fromage Blanc, honning, pain d'epice
Muscat Beaume de Venise 2008
----------------------------------------------------------------------
Vinsmagning lørdag fra kl 13.00-17.00 - Få ledige pladser!
----------------------------------------------------------------------
Festaften - 7 retters gourmetmenu
Lørdag den 6. marts 2010
Aperitif
Moscatel de Setubal 2001
Stenbiderrogn
Syrnet fløde, rugbrød, karse, radiser
Domaine Tremblay Chablis 1cru "Fourchaume" 2007
Østers
Jordskokkecotta, brunet smør, æbler, smør/citroncreme
Frescobaldi, Toscana, Italien, Extra brut 2005
Fois gras terrin
Brioche, bær
Domaine Poulleau Cotes de Beaune “Les Mondes Rondes" 2005
Oksemørbrad
Puré, paneret hale, selleri
Fog Head Wine Cellars, Californien, USA, Head Syrah 2005
Ost
Chateau du Trignon “Vacqueyras" 2006
Mangosalat
Passionschiffon, knas
Bodegas Toro Albalá, Montilla Moriles, Spanien, Don PX grand reserva 1982
Chokolade
Mandarin, karamel
Quinta Da Romaneira late bottled vintage 2001
Priser:
Temaaften DKK 695,00
Vinsmagning DKK 325,00
Festaften DKK 995,00
download brochure
link til arrangement