Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Kaviar & Champagne

Da Jacob Rossini spurgte, om Løgismose ville være med til at reintroducere den ægte Beluga kaviar, faldt svaret prompte: Det ville være os en ære!
Som de fleste ved, har forurening og vulgært overfiskeri nærmest udslettet støren i det Kaspiske Hav, og i dag kommer alt det kaviar, vi lovligt kan nyde, fra farme i det tidligere Østeuropa, Tyskland, Frankrig og Italien. Der er efterhånden en del dygtige opdrættere, og heldigvis har det i de senere år været muligt at få kaviar af ypperlig kvalitet i Danmark - blandt andet fra Jacob Rossini og hans firma Rossini Kaviar - men dog ikke Beluga. Den kommer først på markedet nu, 11 år efter Jacob startede sin forretning og investerede i projektet.

Beluga kaviar forsvandt sammen med det sovjetiske imperium men inden da, var det den sjældneste og mest kostbare af alle kaviar. Vi synes derfor, at det er stort at få lov til at være blandt de første i Kongeriget, der genindfører denne mytiske og sagnomspundne kulinariske delikatesse, og det vil vi gerne markere.

Derfor inviterer vi til Kaviar & Champagne smagning. Jacob Rossini vil komme og fortælle den spændende historie om kaviar, og udover Beluga kaviar smages der undervejs også på kaviar af typerne Baerii, White Sturgeon og Oscietre. Herefter kommer turen til Thomas Rode, køkkenchef på Restaurant Kong Hans Kælder, der byder på to lette og elegante kaviar anretninger kreeret specielt til lejligheden. Hele arrangementet ledsages af to forskellige Champagner importeret af Løgismose Vin.

Bemærk, at deltagerantallet er begrænset til 30 personer.

Du køber din billet i Webshoppen eller i butikken på Toldboden.

Lokation:
Løgismose
Nordre Toldbod 16
1259 Kbh. K
Dato: 28/5-2010
Tid: 19:30-21:30
Pris: 500 kr
Løgismose
Kbh. K
www.loegismose.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden