Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Vinsmagning

Sommerskønne Alsace

Vin fra Alsace er som skabt til det danske sommerkøkken. Og til hyggebæl uden for enhver gastronomisk kontekst i øvrigt. Du er hermed inviteret til smagning af seks smækre hvidvine, der garntrisse får safterne til at flyde i den gamle kælder.

Torsdag den 12. august 2010 kl. 17 til 19 i Holsteinsgade 27, kl. - pris 150 kr.

Med hjælp fra vinproducentforeningen i Alsace kan det lade sig gøre at sælge dig plads til to sommerbrune baller ved de solide smageborde for usle 150 kr. Vi siger tak til CIVA, som foreningen hedder.

Jeg glemmer Alsace, hvis ingen minder mig om det. Det er der ligesom altid bare. Ikke helt så kontemporært som østrigsk eller tysk vin, eller lige så trendy som Loire eller Nordøstitalien.

Stor er min glæde derfor, når jeg af vandvare kommer til at sætte tænderne i sommerens første delikate riesling, koncentrerede pinot gris eller småvulgære gewürztraminer. For de kan altså noget helt særligt. Aftenens arrangement går ud på at dele den glæde med dig.

Vi smager seks vin, og taler om de vigtigste ting, som adskiller Alsace fra resten af verdens vinområder. Hvad er regionens spidskompetence? Hvorfor? Hvad sker der netop nu? Hvorfor er Alsace det vinområde i verden med den største andel af økologer og biodynamikere? Og den slags.

Tilmelding hos Rasmus på post@hipsomhap.dk.

Lokation:
Rasmus Holmgård
Holsteinsgade 27, kl.
2100 København Ø
Dato: 12/8-2010
Tid: 17-19
Pris: 150 kr
Rasmus Holmgård
Vinskribent og foredragsholder
København Ø
www.holmgards.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden