Fisk og skaldyr på Asminderød Kro
Asminderød Kro og Emilie Vin præsenterer en overdådig fiske- og skaldyrsbuffet med tilhørende vine. Ole Sørensen fra Emilie Vin fortæller lidt om de forskellige vine, der er udvalgt, så de hver især passer til forskellige retter.
Der vil endvidere være musikalsk underholdning.
Buffeten ser således ud:
Limfjordsøsters naturel med citron.
Grillede jomfruhummere med mayonaise og bagte hvidløg.
Dampede blåmuslinger med citrongræs, chili og kokosmælk.
Dildkogte krebs.
Friskkogte krabbekløer.
Grillede kammuslinger anrettet med beurre blanc
Grønlandske pil-selv-rejer.
Marineret grillet tun med chili-lime dressing.
Soyamarineret laks med japansk syltet ingefær og wasabi.
Laksetatar med dild og rosa peber.
Limemarinerede skaldyr og thaiasparges.
Fra egen rygeovn:
Varmrøget laks.
Røgede grønne muslinger.
Det lune:
Skindstegt rødfisk med dampede urter.
Dampet rødtungefilet på ærte-mynte-suppe.
Ovnbagt multe med orangesauce.
Udvalgte oste med tilbehør.
Hjemmebagt brød og smør.
Vinene:
Velkomst:
Meinklang, Frizzante Blauburgunder Rose, Burgenland - Østrig
Til buffeten:
Domaine des Beates, Rosé 2009, Coteaux dAix-en-Provence - Frankrig
Domaine Le Plan, White Classic 2008, Rhône - Frankrig
Melsheimer, Mullay-Hofberg Riesling trocken 2007, Mosel - Tyskland
Domaine Léon Boesch, Pinot Gris Zinnkoepfle Grand Cru 2006. Alsace Frankrig
Domaine Monier, St. Joseph Blanc 2008, Rhône - Frankrig
Domaine Rouaud, Barbacane 2009. Frankrig
Domaine Barou, Saint Joseph 2008, Rhône - Frankrig
Pris inkl. velkomst & vine ad libitum kr. 495,00
Tilmelding:
Emilie Vin tlf. 21 44 63 53 olesoe@mail.dk - www.emilievin.dk
link til arrangement