Vinmiddag i Skipperhuset - Alsace og Bourgogne
Restaurant Skipperhuset - Skipperallé 6, 3480 Fredensborg - og Emilie Vin inviterer til en fantastisk vinmiddag
fredag den 17. september kl.18.30.
Skipperhuset blev opført i 1761 på foranledning af Frederik den 5. og har tjent som oplagsrum for de kongelige chalupper, som træskibsværft, begehus og beboelse. Efter en gennemgribende restaurering i 1990-93 fremstod huset smukt og i arkitektonisk overensstemmelse med dets oprindelighed, og det blev besluttet at indrette det som restaurant.
Stedet oser af stemning og romantik og maden er elegant fransk, dansk og italiensk inspireret og fremstillet af prima råvarer bl.a. ryges laksen i egen rygeovn.
Den elegante middag består af 5 retter, som ledsages af 8 fremragende vine, der hovedsageligt er fra Alsace og Bourgogne. Vinene kommenteres af Ole Sørensen fra Emilie Vin.
Menu
Velkomst
Domaine Léon Boesch, Cremant dAlsace Rosé
Cremet fiskesuppe lavet på jomfruhummer og pigvar, serveret med pighvar og kammusling
Louis Max, Bourgogne Côte Chalonnaise Chardonnay 2007
Ferskrøget laks med mozarella varmrøget laks med let chutney af mango og agurk
Domaine Léon Boesch, Pinot Gris Grand Cru Zinnkoepfle 2006
Stegt vagtel med tomat bagt med abrikos og pinjekerner, hertil årstidens grønt samt sauce af gul piment
Sylvain Loichet, Nuits-Saint-Georges Les Grandes Vignes 2008
og
Meinklang, Blauburgunder 2008
Comté med timiansyltet blomme og Rochetta med marinerede oliven
Louis Max, Mercurey 1. Cru Les Vasées 2005, La Marche 2006
og
Sylvain Loichet, Pernand Vergelesses Les Belles-Filles Blanc 2007
Lun kage bagt med marcipan og æble
Domaine Le Plan, Muscat de Beaumes-de-Venise 2008
Pris pr. person: 5-retters menu inkl. 8 vine kr. 795,-
Bindende tilmelding senest onsdag den 15. september kan ske til Emilie Vin via www.emilievin.dk, olesoe@mail.dk - tlf. 21446353.
eller
Restaurant Skipperhuset, Skipperallé 6, 3480 Fredensborg, www.skipperhuset.dk, tlf 48 48 17 17
Vi ser frem til en fantastisk aften.
link til arrangement