Champagne og Caviar middag Falsled Kro
Søndag den 7. november mødes pirrende bobler fra mousserende vine med sarte, salte, smukt funklende perler af rogn på Sydfyn. Vi har sat eksportdirektøren Vianney Gravereaux fra det prestigefyldte Champagnehus Philipponnat og Jacob Rossini fra det innovative danske caviarhus Rossini i stævne, og vi har bedt Per Hallundbæk om at skabe en menu, som både har rødder i kroens "nye" almanak køkken og som tilberedes med forskellige typer caviar.
Vi indleder med lidt snacks og de første bobler, mens Jacob fortæller om det spændende caviar eventyr, han er midt i, og herefter følger 6 retter med bl.a. østers, tun, foie gras, selleri, trøfler, gråand, jordskokker og caviar - naturligvis ledsaget af 6 forskellige Champagner. Undervejs vil Vianney Gravereaux kommentere Champagnerne og berette om Philipponnat, og bagefter er der kaffe med dertil hørende petits fours.
Menu:
Baerii Caviar med confiteret æggeblomme, syltet glaskål og persillerodspure
Champage Philipponnat - Royale Réserve Brut Non Dosé
-.-
Letrøget bækforel med østers, Oscietre Caviar, creme double og avocado
Champage Philipponnat - Réserve Rosée
-.-
Foie gras terrin med saltet tun og Almas Caviar
Champagne Philipponnat - Grand Blanc Vintage 2004
-.-
Saltbagt selleri fra Falsled Kros egen have med trøfler
Champagne Philipponnat - Rèserve Millésimée 2002
-.-
Gråand med skovsvampe og knoldgaltetand, kastanjer og sky med Fynske druer
Champagne Philipponnat - 1522 Grand Cru 2002
-.-
Vacherin Mont dór med White Sturgeon Caviar og lun kartoffelsalat
Champagne Philipponnat - Clos des Goisses 2000
-.-
Dessert inspiration med jordskokker, havtorn og hasselnødder
Champagne Philipponnat - Sublime Réserve 2002
-.-
I forbindelse med arrangementet kan der bestilles værelser på Falsled Kro til den meget attraktive pris af 850 kr. pr. person i delt dobbeltværelse. Direkte henvendelse til Falsled Kro på tlf. 6268 1111, som også hjælper med anden indkvartering såfremt kroen bliver udsolgt.
link til arrangement