Topvin og gourmetmad fra Piaf Vinhandel og Restaurant Piaf -
Restaurant Piaf og Piaf Vinhandel har indledt et samarbejde om fremadrettet - og med ujævne mellemrum - at afholde smagninger med kombinationen af topvine og gourmetmad. Første arrangement løber af stablen under titlen Franske Fristelser tirsdag den 28. september 2010, kl 18.00 til 20.00.
Rammerne er sat i Piaf Vinhandels kælder, menuen er sammensat af køkkenchef Marc Nöel og serveres sammen med vinmenuen i en afslappet og lettere kommenteret form. Vinene serveres og kommenteres af Martin Kærgaard og Claus Thomsen. Tastingmenuen er sammensat af små himmelske mundbidder. Ikke store portioner - så man skal ikke forvente at blive mæt - men derimod inspireret!
Menu:
Kongekrabbe med avocadocreme // BottGeyl, Riesling, Les Elements, Alsace 2008
Skærising med citron og krydderurter // Henry Pelle, Sancerre, 2008
Kanin med tyttebær og foie gras // Nicolas Potel, Bourgogne Rouge, 2007
Glaseret svineskank med gulerod // Vinen serveres og annonceres: Blind vin
Dansk oksemørbrad med kantarel og kartoffel // Ginestat, Cotes du Rhone, 2008
Fransk gårdost // La Bastide St. Vincent, Gigondas 2007
Duet af brombær // Chateau d´Aydie, M'Aydie Tannat Vintage 2005
Begrænset antal biletter - Max. 24 personer.