Vinaften med Barone Ricasoli i Ristorante Altopalato i Helle
Eksportchef hos Barone Ricasoli, Marco Paier kommer til Danmark i begyndelsen af oktober for at præsentere nye årgange og nye vine fra dette fantastiske Chianti-hus.
Menu
Antipasti
Carpaccio di pesce & Vitello tonnato
Vin
- Albia Rosato 2009
- Torricella Chardonnay 2009
Pasta
Ravioli di verdurine e ricotta su fonduta di taleggio
Vin
- Barone Ricasoli Chianti 2008
- Brolio, Chianti Classico 2008
Hovedret
Sella d'agnello in crosta di erbette al marsala
Vin
- Castello di Brolio, Chianti Classico 2007
- Casalferro 2007 (supertoscaner)
- Colledilà Chianti Classico 2007
Dessert
Semifreddo al torrone con crema di lamponi
Vin
- Granello, Sauvignon Blanc 2008
Kaffe
Colledilà 2007 (100% Sangiovese) og Casalferro 2007 (100% Merlot) er kommet til landet i meget begrænsede mængder, så her har du en enestående chance ikke blot for at smage vinene, men også
for at sikre dig flasker til vinkælderen.
Da der kun er plads til 40 personer, gælder det om at være hurtig.
Ring og reserver din plads på 39650015 eller send en mail til vinoteket@vinoteket.dk
link til arrangement