Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

PEGAU og andre producenter på ny spændende restaurant i Oden

MENU & VINE

Aperitif

Regionale specialiteter :
"Pain grillé au chévre chaud", pølser og skinker, tapenade, olivenolie
Rasteau Côtes du Rhône Villages 2005, Domaine Girasols

"Cotelettes d'agneau aux herbes"
Grillede lammekoteletter med rosmarin og timian med ratatouille, sorte oliven og hvidløg
Gigondas 2005, Domaine Raspail-Ay

"Boeuf en Daube"
Oksekæber i Rhônevin med røget flæsk, løg og brændevin
Chateauneuf-du-Pape Tradition 2005, Domaine Giraud

"Tarte aux pommes"
Æbletærte med abrikoser og vanilleis
Noblesse de Temp 2000, Domaine Cauhapé

Kaffe med sødt



Lokation:
Restaurant NO61
Kongensgade 61
5000 Odense C
Dato: 2/12-2010
Tid: 19-23
Pris: 595 kr
Fionia Vin
Odense SØ
www.fioniavin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden