Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Trøffelaften på Restaurant Bøf & Ost

The Wine Company har igen i år fornøjelsen af at invitere dig til en udsøgt Gourmetaften med den sorte vintertrøffel som gennemgående tema. Trøffelaftenen afholdes vanen tro på Restaurant Bøf & Ost, Gråbrødretorv i København.

Den sorte vintertrøffel er en af gastronomiens mest sjældne og værdsatte ingredienser (samt en af de dyreste!), så det siger sig selv, at disse trøffelaftener er meget populære og hurtigt bliver udsolgt.

Vi har i samarbejde med Restaurant Bøf & Ost kombineret nedenstående 4-retters trøffelmenu med ledsagelse af udsøgte vine fra vores sortiment (ret til ændringer forbeholdes):


Velkomst:
Nicolas Maillet: Cremant de Bourgogne Brut


Bagt torsk
Ovnbagt torskefilet serveres med lun trøffel emulsion, bladselleri og beurre blanc sauce af brunet smør. Friske vintertrøfler høvles over. Hertil brød og smør.

Vin: Sylvie Esmonin Bourgogne Chardonnay 2007


Vildsvineryg af ægte vildsvin fra de svenske skove
Serveres med kartoffelpuré, cremet sauce, smagt til med foie gras, og friske og sprøde urter. Friske trøfler høvles over.

Vine: Philippe Cambie Calendal, Côtes du Rhône Villages Plan de Dieu 2008 & Château Roquefort Saint Martin, Corbieres, Grande Réserve 2001


Oste
Udvalg af oste (inklusive husets specialitet: trøffelfarseret Marquis rødkit ost)

Vin : Prazo de Roriz DOC Douro 2008


Chokoladekage
Belgisk chokoladenougatcrème anrettes på en sprød nøddebund, smurt med et tyndt lag finthakket, syltet grapefrugt.

Vin : Domaine du Trapadis: Vin Doux Naturel Rasteau 2009


Kaffe/te


Sådan kommer du med
Prisen for ovenstående arrangement er kun kr. 650,00/person. Arrangementet afholdes på Restaurant Bøf & Ost, Gråbrødretorv 13, 1154 København K, tirsdag den 18. januar kl. 19.00. Tilmelding og betaling skal foretages til The Wine Company på e-mail thewinecompany@private.dk, telefon 22 24 68 82 eller fax 38 80 74 82. Din tilmelding registreres først endelig, når vi har modtaget din betaling (OBS: vi fremsender bekræftelse før du skal betale). Sidste frist for tilmelding er søndag den 16. januar. Da der maksimalt er plads til 50 personer tilrådes hurtig tilmelding. Vi gør opmærksom på, at tilmelding til arrangementet er bindende og at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse.
link til arrangement

Lokation:
Restaurant Bøf & Ost
Gråbrødretorv 13
1154 København
Dato: 18/1-2011
Tid: 19
Pris: 650 kr
The Wine Company ApS
Herlev
Herlev
www.thewinecompany.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden