Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Vin- & Gourmet på Compagniet's Vingård

Vi afholder desuden een gang i kvartalet en vin- og gourmet aften på Compagniet's 'vingård', hvor Flemming laver mad og Helge leger amatør Maître d'Hotel.

De tre vin- & gourmetaftener på Compagniet’s 'vingård' i 2010.
”mellem to” er årets tema, når vi i Compagniet afholder vores Gourmetaftener i 2010. Som det fremgår af nedenstående gourmetaftenoversigt, er der i år kun tre arrangementer - til gengæld vil hver enkelt bestemt ikke blive ringere end i de foregående år, tværtimod.

”mellem to” skal forstås som overgangene i tid, sted og temperatur. Således vil menuerne afspejle overgangene mellem årstiderne, de geografiske forskelligheder og ikke mindst temperaturernes påvirkninger af smagsoplevelserne. Alt dette kombineret med udvælgelsen af vores bedste vine, vil give jer unikke oplevelser.

De tre arrangementer finder sted
Fredag den 23. april
Fredag den 10. september
Fredag den 26. november
Alle dage kl. 18.30

Pris pr. person kr. 650,00

Tilmeldingen er åben til alle tre arrangementer

For alle arrangementer gælder det, at tilmeldingen er efter "først til mølle -princippet". Der er til hvert arrangement ca. 50 kuverter til rådighed. Vi vil løbende opdatere restpladserne under hvert arrangement, ligesom vi eventuelt opretter en venteliste, da det enkelte gange hænder, at vi får afbud. Tilmelding foregår per tel. til Flemming (56 16 79 07) eller Helge (56 16 77 22) eller per e-mail på : info@compagniet.dk . Betaling finder sted ca. 1 måned før arrangementet ifbm. offentliggørelsen af den endelige menu med vine.

Lokation:
Set af aov.dk
Åsvej 3
2680 Solrød Strand
Dato: 23/4-2010
Tid: 18:30
Pris: 650 kr
Compagniet
Solrød Strand
www.compagniet.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden