Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Laurence Feraud

Bergman Vin-Import og Laurence Feraud har hermed fornøjelsen af at invitere Dig/Jer til en hyggelig smagning og middag med Laurence Feraud’s vine.

Vi starter med en stående smagning, hvor vi smager et udvalg af Selection Laurence Feraud vine og et par af de vine hun laver i samarbejde med Andre Brunel, i alt 6 vine. Herefter går vi til bords, hvor følgende menu, kreeret af Francis Cardenau, med tilhørende vine vil blive serveret:

Bagt torsk med oliven/piquillos tapanade og provencalsk muslinge sauce
Domaine du Pegau, Cuvee Reserve White 2009

Stegt brissel med rødkål, skorzonerrod og stegesky
Domaine du Pegau Cuvee Reserve 2008

Andehals med hvide bønner og trompethat sauce
Domaine du Pegau Cuvee Laurence 2004 og Domaine du Pegau, Cuvee Laurence 2006

Oste souffle med selleri salat og karamelliserede valnødder
Domaine du Pegau Cuvee Laurence 2005

Vinene til maden vil blive kommenteret af Laurence Feraud.

Tilmelding kan ske på mail@bergmanvin.dk.

Da der kun er plads til max 50 tilrådes hurtig tilmelding. Efter tilmelding kontakter vi Jer vedrørende betaling.

link til arrangement

Lokation:
Brasserie Le Sommelier
Bredgade 63-65
1260 Kbh. K
Dato: 30/1-2011
Tid: 17
Pris: 575 kr
Redaktionen2
www.aov.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden