En aften helt i vin - gastronomiens tegn.
Vi har sammensat en spændende og alsidig 5-retters menu med nøje udvalgte vine som alle vil blive kyndigt præsenteret med en buket af interessante detajler om deres tilbliven og kendetegn, og her fremhæves de egenskaber der gør dem specielle. De enkelte retter og vine komplimenterer hinanden på bedste vis og gør denne aften til et enestående tilbud for alle mad- og vin-interesserede. Aftenen vil blive præsenteret at Niels Christian Lasotto fra sigurd møller i Ålborg, samt Jean de Michell fra vinslottet
"Domaine font du Michell" Château neuf du Pape i Rhône i sydfrankrig.
Forret:
Stegt kammusling
med sauce nage og grøn olie.
2007 Châteauneuf-du-Pape Blanc
Mellmeret 1:
Skindstegt rødfisk
med cessarsalat og crumble - rosmarin.
2009 Châteaneuf-du-Pape Blanc, Cuvée Etienne Gonnet
Mellemret 2:
Terrin af and og foiegras
Æbler fra graasten samt portvinssirup.
2007 Côtes du Rhône Villages, La Font du Vent
Hovedret:
Langtidsstegt kalvefilet
med fyldt kartoffel - rødløg, samt grønne linser.
2007 Châteauneuf-du-Pape Rouge
2006 Châteauneuf-du-Pape Rouge, Cuvée Etienne Gonnet
Ost:
Dessert:
Mørk chokolade i forskellige texturer.
2007 Rasteau Rouge VDN, Cave de Rasteau
Prisen er kr. 598,-
incl 6 retters menu og Vine.
For yderligere info og bestilling følg nedenstående link
link til arrangement