Australsk aften med Kaesler på Restaurant Nouvel
Mandag den 4. april kl. 19.00 er vi tilbage på Restaurant Nouvel, som for en måned siden med den nye køkkenchef André Wiedmayer i spidsen virkeliglagde sig i selen og skabte et måltid, der svingede i takt med vores medbragte Valpolicella vine. Nu gælder det de endnu kraftigere vine fra Kaesler i Australien, og hele holdet på Nouvel lover os, at gentage succesen, og give os endnu flere smæk på tallerknerne. Vinene vil blive kommenteret af den charmerende Sarah Macmahon fra Kaesler Wines, så hvis du har mod på en "da capo", eller hvis du ikke nåede at beslutte dig inden der blev udsolgt i februar, så er det nu, du skal slå til.
På vinsiden kommer det især til at handle om Cabernet og Shiraz, og vi forventer at kunne krydre aftenerne med førsteudgaven af vinen Patel, som er en enkeltmarks Cabernet, der kun er produceret i 1.500 eksemplarer eller med Old Bastard, som er en vin skabt på Shiraz druer høstet fra vinstokke, der blev plantet helt tilbage i 1893.
Winemakers dinner mandag den 4. april kl. 19.00 i København på Restaurant Nouvel. 5 retters menu samt kaffe og chokolade med 7 tilhørende vine 595 kr.