Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Compagniets gourmetaften

Hvem husker ikke gode gamle retter som varm kærnemælkssuppe med rosiner, flæsk og brunkål og sylte som oldemor lavede den, boller i selleri eller gule ærter og armeriddere til dessert - og ja man kunne jo blive ved med at nævne nogle af de gode, solide klassikere. Vi har sat os for sammen med jer at genopdage nogle af disse klassikere og afprøve dem med nogle af vores bedste vine i løbet af 2011.

Vores forårsmenu ser således ud:

Velkomstdrink med appetizere

Variation over ”Stjerneskud”
med hvide asparges og Karl Johan remoulade
Cerviolo Bianco 2007 fra San Fabiano Calcinaia i Toscana

Salat med andesylte, confiterede andekråser o.a.g.
Grasberg 2004 fra Dom. Marcel Deiss i Alsace

Sprængt kalvebryst med peberrodscreme og grønsagssautè
Morey St. Denis 1. Cru Cuvée Eline 2008
fra Dom. Marchand Fréres i Bourgogne

Oksesteg "med det hele"
Barolo Sorano 2005 fra Claudio Alario i Piemonte

Armeriddere med vanilleis
Brumaire Novembre 2007 fra Alain Brumont i Gascogne

Mad og vin koster kr. 695,00 pr. kuvert

Tilmelding til denne dejlige aften i maj sker ved henvendelse til Helge (56 16 77 22) eller Flemming (56 16 79 07) eller info@compagniet.dk Husk at det er "først til mølle o.s.v."

Der gælder, så jo tidligere tilmelding desto større chance for at være med til dette kulinariske ridt gennem tid og en sublim vinsmagning.

Kærlig hilsen
Helge og Flemming

Compagniet
God vin - en smagssag
link til arrangement

Lokation:
Compagniet
Åsvej 3
2680 Solrød Strand
Dato: 14/5-2011
Tid: 18:30
Pris: 695 kr
Compagniet
Solrød Strand
www.compagniet.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden