Compagniets gourmetaften
Hvem husker ikke gode gamle retter som varm kærnemælkssuppe med rosiner, flæsk og brunkål og sylte som oldemor lavede den, boller i selleri eller gule ærter og armeriddere til dessert - og ja man kunne jo blive ved med at nævne nogle af de gode, solide klassikere. Vi har sat os for sammen med jer at genopdage nogle af disse klassikere og afprøve dem med nogle af vores bedste vine i løbet af 2011.
Vores forårsmenu ser således ud:
Velkomstdrink med appetizere
Variation over Stjerneskud
med hvide asparges og Karl Johan remoulade
Cerviolo Bianco 2007 fra San Fabiano Calcinaia i Toscana
Salat med andesylte, confiterede andekråser o.a.g.
Grasberg 2004 fra Dom. Marcel Deiss i Alsace
Sprængt kalvebryst med peberrodscreme og grønsagssautè
Morey St. Denis 1. Cru Cuvée Eline 2008
fra Dom. Marchand Fréres i Bourgogne
Oksesteg "med det hele"
Barolo Sorano 2005 fra Claudio Alario i Piemonte
Armeriddere med vanilleis
Brumaire Novembre 2007 fra Alain Brumont i Gascogne
Mad og vin koster kr. 695,00 pr. kuvert
Tilmelding til denne dejlige aften i maj sker ved henvendelse til Helge (56 16 77 22) eller Flemming (56 16 79 07) eller info@compagniet.dk Husk at det er "først til mølle o.s.v."
Der gælder, så jo tidligere tilmelding desto større chance for at være med til dette kulinariske ridt gennem tid og en sublim vinsmagning.
Kærlig hilsen
Helge og Flemming
Compagniet
God vin - en smagssag
link til arrangement