Château palmer Tasting menu
Smagningen kommenteres af David Sichel, medejer af Château Palmer.
Château Palmer er i dag et af de absolut bedste slotte i Margaux. Vinene herfra har gennem århundreder været blandt de mest efterspurgte Bordeauxvine. Château Palmer fremstår som et af de mest perfektionistiske vinbrug i hele Bordeaux. Især siden 1960erne har man fremstillet vine af ekstremt høj og stabil kvalitet, hvilket blandt andet udmærker sig i ekstraordinært store vinoplevelser, selv i mindre gode årgange. Château Palmer er verdensberømt for sin maskuline og exceptionelt lagringsværdige stil.
Nu har du muligheden for at opleve de store vine i sit rette element akkompagneret af et af Københavns bedste køkkener.
Det er derfor en meget stor fornøjelse, at vi kan tilbyde denne spændende smagning på Restaurant d Angleterre
Sprødt & saltet
***
Hvide asparges
Pocheret æg & jordskokker
Surprise de Palmer
***
Fransk Due
Skorzonerrødder & sorte trøfler
2007 Alter Ego de Palmer
2000 Alter Ego de Palmer
***
Glaseret brissel
Trompethat - beder
2006 Château Palmer
2004 Château Palmer
***
Mørbrad fra Himmerland
Oksehaler - spidskål - brændende kærlighed
2002 Château Palmer
1996 Château Palmer
***
Hvid chokolade
De første jordbær & kærnemælk
2006 Château Suduiraut
***
Mocca & Château Beaulon
Chokoladespecialiteter
Tilmelding kan ske ved henvendelse til d Angleterre på tlf. 33 37 06 45 eller via restaurant@dangleterre.dk