Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

D Yequem, 35 årgange

Smag Château d Yquem på Fænø

Château d Yquem, Bruun Rasmussen Vinauktioner og In2Wines inviterer dette efterår til en eksklusiv vinsmagning af 35 årgange af Château d Yquem på forførende Fænø.

Lørdag den 17. september venter en oplevelse ud over det sædvanlige. Du får mulighed for at deltage i en eksklusiv smagning af i alt 35 årgange fra perioden 1937-2007 af en af vinverdenens absolutte perler – Château d Yquem.

Vinsmagningen foregår tilmed i ualmindelige naturskønne omgivelser på Danmarks største privatejede ø, Fænø, der er smukt beliggende i Lillebælt, tæt på Middelfart. Vild natur, storslået arkitektur og bemærkelsesværdig stilhed betegner øen, der med garanti vil printe sig dybt i alle deltageres hukommelse.

Fænø Gods danner med sin markante moderne arkitektur, kunst og design rammen om vinsmagningen, en tre-retters frokost og en fem-retters gourmetmiddag om aftenen. Henne Kirkeby Kros personale med den prisvindende stjernekok Allan Poulsen i spidsen sørger for unikke og overraskende smagsoplevelser samt den bedst tænkelige service dagen igennem. Desuden vil Sandrine Garbay fra Château d Yquem være til stede under hele arrangementet for at bistå smagningen.

Dagens foreløbige program
• Privat sejlads fra Middelfart til Fænø om formiddagen
• Første seance af vinsmagningen
• Tre-retters frokost
• Anden seance af vinsmagningen
• Guidet tur rundt på herregården og øen
• Fem-retters middag + en række enestående vine
• Sejlads tilbage til Middelfart

Maks. antal deltagere: 30 personer

Hvis du er interesseret i at deltage eller blot høre mere om dette eksklusive arrangement, kontakt Henrik Christensen fra Bruun Rasmussens Vinafdeling på tlf.: +45 8818 1206 eller via e-mail: hch@bruun-rasmussen.dk

Lokation:
Fænø gods
Oddevejen 14
5500 Middelfart
Dato: 17/9-2011
Tid: 10
Pris: Ikke oplyst
Bruun Rasmussen
Bredgade
Kbh. K
www.bruun-rasmussen.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden