Spansk middag på Bomhuset m. Caus/Mustiguillo
Den 30. september mødes to unikke spanske vingårde på Bomhuset. Can Rafols del Caus har siden slutningen af 70'erne produceret nogle af Spaniens mest unikke vine, hvor der er maksimalt fokus på terroir og respekt for naturen. Vi skal bl.a. smage Pinot Noir fra Pere Pau vinmarken (0,2 hektar) og Chenin Blanc fra La Calma vinmarken (0,89 hektar). Mængderne på disse vine er absolut minimale. Historien om Bodegas Mustiguillo er knap så lang, men mindst lige så interessant. Toni Sarrion så tilbage i 1999 potentialet i de gamle Bobal-stokke, der stod på El Terrerazo nær Valencia. Hans næse for unikt terroir og ikke mindst hans talent som vinmager gav ham en nominering som årets vinmager 2010 i det tyske magasin "Der Feinschmecker". Vinhusenes stil er dybt forskellig, så forvent en aften med god mad og ikke mindst fascinerende variation i glassene.
Se menu mm på nedenstående link
link til arrangement