Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Piemonte-producenten MICHELE CHIARLO på restaurant Mellemrum

Restaurant MellemRum og DISTINTO Vinimport i samarbejde med Piemonte-vinhuset Michele Chiarlo en uforglemmelig Wine Maker's Dinner i Århus.

Nicolò Calza fra vinhuset vil præsentere vinene der ledsages af en fantastisk menu kreeret af Restaurant MellemRums køkkenteam. Det bliver en helt fantastisk aften i topvinens tegn

Vinhuset producerer typiske Piemonte-vine, bl.a. Barbera, Barbaresco og Barolo, sidstnævnte vintype på druer fra nogle af de ypperste og mest interessante cru'er i Barolo-distriktet, herunder Cannubi, Cerequio og Tortoniano.

Michele Chiarlo vinificerede sin første årgang tilbage i 1958 og er den dag i dag stadig ledende wine maker i firmaet. Han er kendt for at kombinere en klassisk og terroirbaseret tilgang med en høj grad af innovativitet, hvilket gør hans vine unikke og højt skattet over alt i verden.

Michele Chiarlos vine har gentagne gange modtaget fornem hæder, og anses i brede kredse for at tilhøre den absolutte top inden for de klassiske Piemonte-vine.


Tasting menu
Blanc de Blanc "Pietro Chiarlo" Metodo Classico

Snacks
Gavi di Gavi “Rovereto" 2010

Forret
Barbaresco "Asili" 2007 & Barolo "Cerequio" 2006

Hovedret
Moscato d'Asti “Nivole" 2010

Dessert
Bemærk: Der arbejdes i øjeblikket på højtryk for at sammensætte menuen, så maden passer til vinene. Da processen kræver masser af fodarbejde, er menuen endnu ikke 100% fastlagt, da mange kombinationer bliver smagt op i mod hinanden for at finde det helt rigtige match.

Tilmelding & bordbestilling: Efter først-til-mølle på tlf. 86 17 18 38.

Lokation:
Restaurant Mellemrum
Fredens Torv 2
8000 Århus C.
Dato: 4/10-2011
Tid: 18:30
Pris: 695 kr
DISTINTO Vinimport
Herlev
www.distinto.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden