Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Eksklusiv winemakers med MICHELE CHIARLO på Michelin-restaur

DISTINTO Vinimport afholder i samarbejde med Piemonte-vinhuset Michele Chiarlo en uforglemmelig Wine Maker's Dinner på den anerkendte gourmet restaurant "Kokkeriet" i København.

Nicolò Calza fra vinhuset vil præsentere vinene der ledsages af en fantastisk gourmetmenu kreeret af det talentfulde køkkenteam i Kokkeriet. Vi tør allerede nu godt love, at det bliver en fænomenal aften med mad og vin i absolut topklasse.

Vinhuset producerer typiske Piemonte-vine, bl.a. Barbera, Barbaresco og Barolo, sidstnævnte vintype på druer fra nogle af de ypperste og mest interessante cru'er i Barolo-distriktet, herunder Cannubi, Cerequio og Tortoniano.

Michele Chiarlo vinificerede sin første årgang tilbage i 1958 og er den dag i dag stadig ledende wine maker i firmaet. Han er kendt for at kombinere en klassisk og terroirbaseret tilgang med en høj grad af innovativitet, hvilket gør hans vine unikke og højt skattet over alt i verden.

Michele Chiarlos vine har gentagne gange modtaget fornem hæder, og anses i brede kredse for at tilhøre den absolutte top inden for de klassiske Piemonte-vine.

Vine
Blanc de Blanc "Pietro Chiarlo" Metodo Classico

Gavi di Gavi “Rovereto" 2010

Monferrato Rosso “Vigne di Chiarlo" 2009

Barbera d'Asti Superiore Nizza “La Court" 2007

Barbaresco “Asili" 2007

Barolo “Cerequio" 2007

Moscato d'Asti “Nivole" 2010

Kokkeriets gourmetmenu
Der arbejdes i øjeblikket på højtryk for at sammensætte menuen, så maden passer til vinene. Da processen kræver masser af fodarbejde, er menuen endnu ikke 100% fastlagt, da mange kombinationer bliver smagt op i mod hinanden for at finde det helt rigtige match. Menuen vil dog bestå af følgende:

Velkomst-snack * Amüse * 5 retter * Kaffe og petit fours

Tilmelding foretages hos Distinto på 44 53 50 73 eller på www.distinto.dk

Lokation:
Kokkeriet
Kronprinsessegade 64
1306 København K
Dato: 6/10-2011
Tid: 18:30
Pris: 1195 kr
DISTINTO Vinimport
Herlev
www.distinto.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden