Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Berygtet vinbonde til honeymoon i Jægersborggade

Hvor tager man hen, hvis man bor i Frankrig, nærmere bestemt tæt på områderne Bourgogne og Champagne, producerer selvsamme og lige er blevet gift med sit hjertes udkårne? Man tager da selvfølgelig til Jægersborggade på det Indre Nørrebro i København. Gør man ikke?

Intet er "normalt" ved Beaufort-familien, der tæller hele 8 brødre, lige fra de naturlige vine de producerer, arbejdet og metoderne de bruger i marken (økologisk og også gerne biodynamisk) – til dem selv. De gør, som de vil – heldigvis, for det betyder at en håndfuld nysgerrige vindrikkere nu på torsdag får chancen for at smage hele 16 vine fra Beaufort-familiens hånd (og fra områderne Champagne, Bourgogne og Languedoc) tilsat en 3-retters menu. Der er stadig plads, men en god idé er at gå ind NU (eller når du har læst færdig) og booke en plads – kombinationen stærkt begrænsede pladser og gode priser plejer at være en farlig kombi hen mod "hurtigt udsolgt".

Kom tæt på alle årgangene
Ungkarlen Amery Beaufort har fået Marion som hustru, og han fejrer det ved at medbringe alle årgange vine produceret fra hans eget domaine. Deroudver har tre af hans brødre lagt en farlig masse vine i familiens Renault, så de to turtelduer kunne få en ordentlig bryllupsrejse…

Dermed kan Amery og Marion, Krone Vin og resauranten Manfreds invitere på Winemakers Dinner.

Vinmiddagen finder sted på Manfreds & Vin, og maden accompagneres som sagt af 16 vine – plus en enkelt vinøs (udsolgt) overraskelse. Selvom Beaufort-familien måske oftest associeres med champagne herhjemme, en champagne som du bl.a. kan få på Nose2tail, Ved Stranden 10, Geranium, Brøndums Hotel i Skagen – og noma… – laves der helt og aldeles fantastisk stille vin i både hvid og rød fra familien også.

Pop.
Men selvfølgelig bydes der bobler! Allerede fra kl. 19 startes der op udenfor på selve Jægersborggaden, der samtidig har gang i Late Night Hunting den første torsdag i måneden, hvor alle gadens butikker holder åbent og fest, og hvor der sabreres med sabler og skænkes Crémant de Bourgogne fra Amaury og Reol Beaufort til forbipasserende for en rund 50'er.

Men bare rolig, bobler i forskellige former og farver fortsætter et stykke tid endnu, når middagsselskabet stille og roligt rykker indenfor kl. 20 til vine, mad og ...

Og sådan blev en torsdag aften pludselig en hel del mere romantisk…

Se evt. vedhæftede pdf fil nedenstående for detaljer.

Tilmelding på kontakt@kronevin.dk.


download brochure

Lokation:
Manfreds & Vin
Jægersborggade 40
2200 Kbh. N
Dato: 6/10-2011
Tid: 20-23
Pris: 550 kr
Krone Vin
Østerbro
www.kronevin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden