Winemakers Dinnner på Falsled Kro med Philippe Blanc
I den sidste uge af oktober kommer Philippe Blanc fra Château Beychevelle til Danmark, og vi benytter lejligheden til at invitere til Winemakers Dinner med Philippe på Falsled Kro onsdag den 26. oktober klokken 18.30.
Vi skal opleve hvor langt Philippe Blanc er nået i sit forsøg på at løfte Château Beychevelle tilbage til og gerne over det 4. cru niveau, der blev slottets skæbne i 1855, og mens vi nyder en eksklusiv 6 retters menu, som Per Hallundbæk har kreeret til lejligheden vil Philippe Blanc kommentere vinene og fortælle om sit livsprojekt.
Menu:
Label Rouge østers fra Marenne Oléron med havtorn og havesyre
Ristet torsk med Karl Johan, nye løg og rødvinssmør
Stegt foie gras med hengemte kirsebær, selleri og tørret gåsebryst
Rådyr consommé med bøgehatte, jordskokker og ravioli
Kalvekam med morkelsauce, artiskokker og rødder fra haven
Variation af årets første kvæder med rosmarinis
kaffe og petits fours
For at aftenerne ikke skal gå helt i rødt, indleder vi med hvid Graves og slutter med sød Sauternes hvorefter aftenens vinprogram ser således ud:
Vine:
Château Floridene Blanc 2010
Amiral de Beychevelle 2007
Amiral de Beychevelle 2005
Les Brulières de Beychevelle 2007
Les Brulières de Beychevelle 2005
Château Beychevelle 2007
Château Beychevelle 2005
Château Beychevelle 2002
Château Beychevelle 1995
Château d'Arche 2003.
Du kan reservere plads på Løgismoses hjemmeside