Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Hola Mexico!

Den. 20. vinfestival i Ebeltoft byder fredag d. 2. marts (klokkeslet fastlægges senere) på nye vin-oplevelser fra nye egne af kloden.

De sidste to årtier har Mexico investeret stærkt i vinproduktion.
Mexico er et nyt vinland for de fleste danskere, men de er bestemt ikke nybegyndere, faktisk ligger verdens ældste vingård i Mexico dateret til 1593, og ældre end nogen eksisterende vingård i Europa. De bedste Mexicanske distrikter ligger i Baja Californien, dette gælder også vinhuset L. A. Cetto etableret 1926 af en italiensk immigrant
Angelo Cetto.

I dag er det 3. generation der driver dette prestigefyldte vinhus,
og har i dag status som Mexicos absolut fornemste. Netop 3. generation, vinbonden Luis Garcia, besøger denne aften Hotel Ebeltoft Strand og fortæller om vinene.

Denne aften byder Hotel Ebeltoft Strand på en 5 retters tema-menu inspireret af råvarer og opskrifter fra dette spændende land.

Ovenstående er en del af Ebeltofts 20. Vinfestival 2012
- en årgang med ekstra fylde
Se også de andre mange spændende begivenheder.

Den mere end 700 år gamle købstad Ebeltoft danner for tyvende gang den smukkeste ramme om noget der er blevet en landskendt tradition - Ebeltoft Vinfestival.

Lokale vinhandlere og restauranter har sammen med Hotel Ebeltoft Strand igennem årene forfinet konceptet for tre dage, helt i de bedste vines navn.

Ideen til Ebeltoft Vinfestival opstod i forbindelse med at Ebeltoft i 1992 blev kåret som årets by. Bag ideen stod de lokale vinhandlere Cyril Ladegourdie, Walter Møller og Per Lorentsen og den daværende direktør på Hotel Ebeltoft Strand, Lars Borch.

Firkløveret havde en vision om at lade folk opleve byen og samtidig smage nye og spændende vine fra hele verden.

I dag har Ebeltoft Vinfestival udviklet sig til et arrangement der, udover på Hotel Ebeltoft Strand, foregår i hver eneste lille charmerende krog af Ebeltofts gamle brostensbelagte bydel.

link til arrangement

Lokation:
Hotel Ebeltoft Strand
Ndr. Strandvej 3
8400 Ebeltoft
Dato: 2/3-2012
Tid: 18
Pris: 695 kr
Hotel Ebeltoft Strand
Ebeltoft
www.ebeltoftstrand.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden