Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Galla-aften

Ebeltofts 20. vinfestival kulminerer lørdag aften med en sand festaften!

Aftenens begivenheder starter kl. 19 med behagelige toner og en aperitif i Hotellets hyggelige lounge. Herefter afløser den ene efter den anden af syv pragtfulde retter hinanden. De syv retter vil være i selskab med lige så vidunderlige vine. Altsammen nøje afstemt for at skabe en oplevelse du sent vil glemme. Før hver enkelt ret og vin vil vinproducenter og kokke fortælle om hvilke oplevelser der venter.

Efter middagen bliver kaffen og lidt sødt serveret inden hyggen og levende musik breder sig i loungen, hvor vores bar tilbyder drinks, Irish Coffee eller en iskold øl.

Der er altid en særlig stemning på vores gallaaften og vi glæder os til at se jer.

Ovenstående er en del af Ebeltofts 20. Vinfestival 2012
- en årgang med ekstra fylde
Se også de andre mange spændende begivenheder.

Den mere end 700 år gamle købstad Ebeltoft danner for tyvende gang den smukkeste ramme om noget der er blevet en landskendt tradition - Ebeltoft Vinfestival.

Lokale vinhandlere og restauranter har sammen med Hotel Ebeltoft Strand igennem årene forfinet konceptet for tre dage, helt i de bedste vines navn.

Ideen til Ebeltoft Vinfestival opstod i forbindelse med at Ebeltoft i 1992 blev kåret som årets by. Bag ideen stod de lokale vinhandlere Cyril Ladegourdie, Walter Møller og Per Lorentsen og den daværende direktør på Hotel Ebeltoft Strand, Lars Borch.

Firkløveret havde en vision om at lade folk opleve byen og samtidig smage nye og spændende vine fra hele verden.

I dag har Ebeltoft Vinfestival udviklet sig til et arrangement der, udover på Hotel Ebeltoft Strand, foregår i hver eneste lille charmerende krog af Ebeltofts gamle brostensbelagte bydel.

link til arrangement

Lokation:
Hotel Ebeltoft Strand
Ndr. Strandvej 3
8400 Ebeltoft
Dato: 3/3-2012
Tid: 19
Pris: 995 kr
Hotel Ebeltoft Strand
Ebeltoft
www.ebeltoftstrand.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden