Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Vildtaften med store vine på Otterup Hotel

Eksklusiv 5-retters menu med 8 topvine fra nogle af verdens førende producenter.

MENU & VINE

Vildtpaté m. hjemmebagt groft brød og bagte rødbeder
Daniel Etienne Defaix, Chablis Vielles Vignes 2005

Ragout på fasan, grove urter & mørk øl, anrettet m. røget spæk & persille
Aramis, McLaren Vale, Black Label Shiraz 2005
Aramis, McLaren Vale, Black Label Cabernet Sauvignon 2005

Helstegt råvildt med ristede kartofler, gulerødder bagt med timian, tranebær & vildtsauce
Pio Cesare, Barolo 2006
Pio Cesare, Barbaresco 2006

Let osteanretning med syltede valnødder
Tenuta sant Antonio, Amarone "Antonio Castagnedi" 2006
Tenuta sant Antonio, Amarone "Campo dei Gigli" 2004

Hjemmelavet kanel-is anrettet på smørristede graasten-æbler
Taylor, 10 års portvin

Tilmelding og betaling via nedenstående link

RABAT PÅ VÆRELSER...!
I forbindelse med arrangementet kan der bestilles værelser
med 30 % rabat ved direkte henvendelse til Otterup Kro på
Tlf. 6482 1182 .
link til arrangement

Lokation:
Otterup Hotel
Jernbanegade 2
5450 Otterup
Dato: 5/11-2011
Tid: 19
Pris: 795 kr
Fionia Vin
Odense SØ
www.fioniavin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden