Vildtaften med store vine på Otterup Hotel
Eksklusiv 5-retters menu med 8 topvine fra nogle af verdens førende producenter.
MENU & VINE
Vildtpaté m. hjemmebagt groft brød og bagte rødbeder
Daniel Etienne Defaix, Chablis Vielles Vignes 2005
Ragout på fasan, grove urter & mørk øl, anrettet m. røget spæk & persille
Aramis, McLaren Vale, Black Label Shiraz 2005
Aramis, McLaren Vale, Black Label Cabernet Sauvignon 2005
Helstegt råvildt med ristede kartofler, gulerødder bagt med timian, tranebær & vildtsauce
Pio Cesare, Barolo 2006
Pio Cesare, Barbaresco 2006
Let osteanretning med syltede valnødder
Tenuta sant Antonio, Amarone "Antonio Castagnedi" 2006
Tenuta sant Antonio, Amarone "Campo dei Gigli" 2004
Hjemmelavet kanel-is anrettet på smørristede graasten-æbler
Taylor, 10 års portvin
Tilmelding og betaling via nedenstående link
RABAT PÅ VÆRELSER...!
I forbindelse med arrangementet kan der bestilles værelser
med 30 % rabat ved direkte henvendelse til Otterup Kro på
Tlf. 6482 1182 .
link til arrangement