Winemakers Dinner med Giuseppe Rizzardi fra Guerrieri-Rizzar
Kom til wineMakers Dinner på Rest. Grønbech & Churchill og mød Giuseppe Rizzardi fra Guerrieri-Rizzardi.
Onsdag den 30. november 2011 kl. 18.30.
Grønbech & Churchill afholder i samarbejde med H.J. Hansen Vin denne Winemakers Dinner, hvor menuen ser således ud:
Hvide Vintergrøntsager “Rå som tilberedte"
Filet af Vesterhavs rødspætte “XL" i aromatisk vinaigrette.
2010 Costeggiola, DOCG Classico Superiore, Soave
Skovens svampe som “klaret" suppe
Valnødde “pakker", salvie & røget spæk
2007 Castello Guerrieri Rosso, IGT, Verona
Røde Vintergrøntsager “syltet med andefedt" & mørke svesker
Enebær braisseret andelår, tørret andebryst & kraftig andesky
2006 Calcarole, DOC Amarone Valpolicella Cl.,
Sorte oliven, sorte kirsebær og “brændt" brød
Stykke af perfekt modnet, cremet gorgonzola
2006 Amarone Villa Rizzardi, DOC Classico, Valpolicella
Pære & Pastinak “Syltet i honning" Sorbet af Råmælk & kakao oblater
“Nomineret til Årets Gericke 2011"
2008 Recioto di Soave, DOCG, Soave
Pris pr. couvert kr. 1500,-
Sèlection medlemmer kr. 1200,-
Tilmelding og betaling direkte til Grønbech & Churchill
Esplanaden 48/Amaliegade 49
1256 København K
Tlf.: 3221 3230
download brochure