Dansk til dansk, CPH Dinning week
Vineriet - en pop-up restaurant på Dansk Vincenter
Temaet er 'dansk til dansk': danske vine til danske vinterråvarer og danske retter med et twist. Kødet, de fleste grøntsager og basisvarerne er økologiske og fra lokale producenter.
Maden står The Food Agency for og vinene kommer fra nogle af de bedste danske vingårde.
Vi starter aftenen med et glas danske bobler i Vincentrets orangeri. Middagen indtages i Nordlundssalen, som vil være oplyst af stearinlys ved 8-personers rundborde.
Hver aften vil en repræsentant fra en af de deltagende vingårde være tilstede og fortælle lidt om vinen i glassene.
Ankomst fra kl. 18
Velkomst kl. 18.15
Vi går til bords kl. 18.30
Velkomstbobler, middag og en flaske San Pellegrino vand er inkluderet i prisen. Derudover kan der købes en vinmenu til 200 kr., vin i glas og flaske, gode øl og andre drikkevarer.
Adressen er Dansk Vincenter, Byvej 55, 2650 Hvidovre.
Velkommen til vingården!
Menu:
COPENHAGEN DINING WEEK MENU
3 RETTER 200,-
inklusiv S.Pellegrino Mineralvand
___
Et glas velkomstbobler
~
Dagens danske fisk bagt med havtorn, kørvel, rugbrødskrymmel og hasselnødder
~
To x økogris: lavtemperaturstegt skinke og langtidsbraiseret nakkke
Beder med peberrod, lynstegt savoykål og mos
~
Blød honning parfait-is af vincentrets egen honning med pærer i rødvins/kirsebær sirup
Tilmelding via nedenstående link:
link til arrangement