Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Rhône-middag á la Poul Bocuse

The Wine Company har fornøjelsen af at invitere til en gastronomisk tour de force i den berømte franske kok, Paul Boucuse's ånd. Poul Bocuse stammer fra Lyon, hvor Rhône-dalen starter. Paul Bocuse regnes for en af fadderne til det nye franske køkken, der står for den enkle tilberedning af årstidens friske råvarer. Selv kalder han sin kogekunst for det autentiske køkken eller torvekøkkenet for at understrege friskheden og den korte tilberedningstid, som skal bevare råvarens egensmag.

Rækken af Paul Bocuse' hædersbevisninger er lang; tre Michelinstjerne, han lægger navn til en af verdens mest estimerede kokkekonkurrencer Bocuse d'or. I 1975 udnævntes Paul Bocuse til Ridder af Æreslegionen; ved den lejlighed skabte han den navnkundige trøffelsuppe til Elysée-palæet.

Vi har i samarbejde med Restaurant Tiré Bouchon udarbejdet nedenstående 6-retters Paul Bocuse menu med ledsagelse af udsøgte Rhône-vine (samt Champagne) fra vores sortiment (ret til ændringer forbeholdes) Der er således tale om en luksusmiddag med anvendelsen af årstidens bedste råvårer såsom østers, foie gras og oksemørbrad, samt vine på meget højt niveau :

Velkomst
Chateau Guiot, Costieres de Nimes Rosé 2011

Gratinerede østers med Champagne Sabayonne
Vin : A. Margaine, Champagne 1. Cru Le Brut

Foie gras terrine m. æblegelé og hjemmebagte brioche
Vin : Domaine des Bernardins, Muscat Beaumes de Venise Hommage

Quenelles de brochet sauce Nantua - varme geddeboller med krebsesauce
Vin : Clos Saint Jean, Châteauneuf du Pape Blanc 2010

Strate de bœuf au Cornas - oksemørbrad m. foie gras serveret med AOP grønne linser fra Le Puy
Vine : Domaine du Tunnel Cornas 2004 & Domaine de Cristia, Cuvée Vieilles Vignes, Châteauneuf du Pape 2006

Beaufort d'Alpage AOP, olive tapennade med pinjekerne og vores knækbrød
Vin : Domaine Pierre Usseglio, Cuvée de Mon Aïeul, Châteauneuf du Pape 2009

Poire à la Rhônnaise - syltet pære i Rhônevin m. vanille, stjerneanis og is
Vin : Domaine Gourt de Mautens, Rasteau Vin Doux Naturel 2006

Kaffe/te


Sådan kommer du med:
Prisen for Rhône-middag á la Poul Bocuse er kun kr. 999,00/person. Arrangementet afholdes på Tire-Bouchon, Teglgårdstræde 5, 1452 København K., tirsdag den 27. marts kl. 19.00. Tilmelding og betaling skal foretages til The Wine Company på e-mail thewinecompany@private.dk. Din tilmelding registreres først endelig, når vi har modtaget din betaling (OBS: vi fremsender bekræftelse før du skal betale). Sidste frist for tilmelding er fredag den 23. marts. Da der maksimalt er plads til 25 personer tilrådes hurtig tilmelding. Vi gør opmærksom på, at tilmelding til middagen er bindende samt at deltagergebyret ikke refunderes ved afbud eller udeblivelse.

Lokation:
Restaurant Tire-Bouchon
Teglgårdstræde 5
1452 København
Dato: 27/3-2012
Tid: 19
Pris: 999 kr
The Wine Company ApS
Herlev
Herlev
www.thewinecompany.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden