Gourmetoplevelser fra Rhône og omegn
The Wine Company og Café København i Hillerød har fornøjelsen af at invitere til Rhône inspireret
Gourmetmiddag på Café København, Torvet 4, Hillerød. Café Københavns chefkok Frank Johansen laver en rigtig 5-retters Gourmet-menu baseret på den franske bistro-tradition fra Rhônedalen. The Wine Company sætter en nøje afstemt vinmenu til med udgangspunkt i sit stærke Rhône-sortiment.
Velkomst
Domaine Nicholas Maillet, Cremant de Bourgogne Cuvée Prestige
Apz
Skindstegt Sandart Ventage rødbede kryderkarse spinatpuré buerre blanc
Vin: Chateau Guiot, lEnclos de la Chance Les Jumeaux 2008
Forret
Foie gras terrine pærechutney andebryst stegt med citron og blomsterhonning fricésalat hassselnøddesirup - hasselnødder
Vin: Domaine la Bernadins, Muscat de Beaumes de Venices 2008
Mellemret
Kaninbalotine med svampe puy linser perleløg estragon kaninglace monteret med smør
Vin: Domaine Cristia, Côtes du Rhône 2008
Hovedret
Oksefilet med crust af timian, persille, comté og citron porre gulerod persillerod rødvinssauce - trøffelpommeanna
Vine: Chateau Guiot, Cuvée Numa 2007 og Domaine Cristia Châteauneuf du Pape 2006
Dessert
Solbærkage fesken triffili solbær is vanilje is mynthe tuille coulis
Vin: Domaine Gourt de Mautens, Rasteau Vin Doux Naturel 2006
Sådan kommer du med:
Prisen for ovenstående arrangement er kun kr. 600,00/person. Arrangementet afholdes på Café København, Torvet 4, 3400 Hillerød, lørdag den 20. marts kl. 19.00. Tilmelding og betaling skal foretages direkte til Café København på e-mail mail@cafe-koebenhavn.dk eller telefon 48 26 04 05. Sidste frist for tilmelding er torsdag den 18. marts. Da der maksimalt er plads til 60 personer tilrådes hurtig tilmelding.
link til arrangement