Baroloaften på Steensgaard Herregårdspension i Mil
Eksklusivt arrangement på en af landets flotteste herregårde,
hvor temaet er vine fra den kendte Baroloproducent Pio Cesare.
Arrangementet starter kl. 18.30 med en eksklusiv 5-retters menu
der er tilpasset de store vine fra Baroloproducenten Pio Cesare
MENU & VINE
Friskrørt tatar af kammusling serveret med 3 x "kaviar",
brøndkarseolie og Svendborgskinke
samt letrøget rygeost fra Løgismose.
Pio Cesare - Chardonnay “L´Altro" 2007
Letsaltet og bagt torsk fra Faaborg Sund med sprød torskerogn og frikassé af rodfrugter
samt kraftig fiskefumet med purløg.
Pio Cesare - Chardonnay “Piodelei" 2005
Stegt perlehønebryst og croquette af lår med ristet foie gras, valnødder og variation af rødbede
samt hønsesky tilsmagt med foie gras.
Pio Cesare - Barbera d´Alba “Fides" 2004
Forskellige tilberedninger af dansk okse med rosenkål, grønkål og cremet puré af blomkål samt rødvin- braiseringssauce.
Pio Cesare - Barolo 2001
Forskellige små desserter med citrus; som luftig limemousse, blodappelsinsorbet og carpaccio
samt lille tærte med citroncreme og marengs.
Pio Cesare - Moscato d´Asti 2005
Tilmelding og betaling via nedenstående link
Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.