Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Baroloaften på Steensgaard Herregårdspension i Mil

Eksklusivt arrangement på en af landets flotteste herregårde,
hvor temaet er vine fra den kendte Baroloproducent Pio Cesare.

Arrangementet starter kl. 18.30 med en eksklusiv 5-retters menu
der er tilpasset de store vine fra Baroloproducenten Pio Cesare

MENU & VINE

Friskrørt tatar af kammusling serveret med 3 x "kaviar",
brøndkarseolie og Svendborgskinke
samt letrøget rygeost fra Løgismose.
Pio Cesare - Chardonnay “L´Altro" 2007

Letsaltet og bagt torsk fra Faaborg Sund med sprød torskerogn og frikassé af rodfrugter
samt kraftig fiskefumet med purløg.
Pio Cesare - Chardonnay “Piodelei" 2005

Stegt perlehønebryst og croquette af lår med ristet foie gras, valnødder og variation af rødbede
samt hønsesky tilsmagt med foie gras.
Pio Cesare - Barbera d´Alba “Fides" 2004

Forskellige tilberedninger af dansk okse med rosenkål, grønkål og cremet puré af blomkål samt rødvin- braiseringssauce.
Pio Cesare - Barolo 2001

Forskellige små desserter med citrus; som luftig limemousse, blodappelsinsorbet og carpaccio
samt lille tærte med citroncreme og marengs.
Pio Cesare - Moscato d´Asti 2005

Tilmelding og betaling via nedenstående link

Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.

Lokation:
Steensgaard Herregårdspension
Steensgård 4
5642 Millinge
Dato: 25/3-2010
Tid: 18:30
Pris: 995 kr
Fionia Vin
Odense SØ
www.fioniavin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden