Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Château de Beaucastel, Gl. Avernæs

Menu

Velkomst

Kyllinglevermousse på knækbrød med kerner
2008 La Vielle Ferme Ventoux Rouge med brombær likør

Strandkrabbe bisque med krabbekød og ramsløg
2007 Coudoulet de Beaucastel, Blanc

Syltet sprødstegt rødfisk med fennikel og skovsyre
2006 Coudoulet de Beaucastel, Rouge
2006 Vinsobre Le Cornuds, Rouge

Helstegt kalveculotte og kalvebryst fra Grambogård
braiseret i æble cider med skorzonne rødder,
bøgehatte og lun ærtesalat
2006 Châteauneuf-du-Pape Rouge, Château de Beaucastel
2000 Châteauneuf-du-Pape Rouge, Château de Beaucastel

Fersk fynsk gedeost og Bresse Bleu fra Løgismose med timian sirup
2007 Châteauneuf-du-Pape Blanc, Château de Beaucastel

Variation over rabarber og lakrids
Beaumes de Venise, Château de Beaucastel

kaffe

Bordbestilling – 63 73 73 73 eller glavernaes@sinatur.dk


Overnatningstilbud:
Mini-dobbeltværelse kr. 495,- * Enkeltværelse kr. 295,-

Lokation:
Gl. Avernæs Hotel og Konferencecenter
Helnæsvej 9
5631 Ebberup
Dato: 15/4-2010
Tid: 18
Pris: 595 kr
Sigurd Müller Vinhandel
set af aov
Aalborg
www.smv.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden