Peter Sisseck på Restaurant D'Angleterre
Få en unik smagsoplevelse tirsdag den 4. maj kl. 18.30, hvor Spaniens måske mest ombejlede vinmager præsenterer Hacienda Monastario Winemakers Dinner på Restaurant DAngleterre.
De får her en enestående mulighed for at opleve en række af de bedste årgange i Haciendas Monastario´s historie. Vinene kommenteres af Peter Sisseck fra Hacienda Monastario, og til lejligheden serveres en nøje sammensat 6 retters Tastingmenu.
Peter Sisseck er ikke kun Pingus, men også i høj grad Hacienda Monasterio, og det er derfor en stor glæde for Restaurant D'Angleterre, at han selv vil være tilstede og forestå smagning og præsentation af udvalgte vine fra Hacienda Monasterio afsluttende med Flor de Pingus.
Skynd Dem at reservere plads til en aften med kultvine og tårnhøjt gastronomisk niveau. Prisen for denne oplevelse i absolut særklasse er blot 995,- pr. person. Tilmelding kan ske ved henvendelse på 33 37 06 45 eller via restaurant@dangleterre.dk.
Hacienda Monasterio Tasting Menu
Sprødt & Saltet
*
Jomfruhummer & Chorizo
Mandler - Piquillos
Hvidvin "surprise" af Peter Sisseck
*
Kalvebrisler
Lille "salat" - Beder - Sherry
2007 Hacienda Monasterio Crianza
2008 Hacienda Monasterio Crianza
*
Due & Æg
Sellero - Morkler
2006 Hacienda Monasterio Crianza
2003 Hacienda Monasterio Crianza
*
Lam & Salvie
Grønne linser - Vadouvan
2005 Hacienda Monasterio Reserva Especial
1995 Hacienda Monasterio Reserva Especial
*
Modne oste fra Spanien
Nødder - Maltboller
2006 Flor de Pingus
*
Mocca
Chockoladespecialiteter
Hotel D'Angleterre, København
Tirsdag d. 4. maj 2010 kl. 18.30
Vinene præsenteres af
Peter Sisseck
Pris pr. person, kr. 995,00
Tilmelding til Hotel D'Angleterre - tlf. 33 37 06 45