Eksklusiv gourmet menu og vine fra 5 forskellige topproducen
Winemakers Dinner på Vejlefjord Hotel
Winemakers Dinner i Restaurant Barbara med en eksklusiv
gourmet menu og vine fra 5 forskellige topproducenter.
MENU & VINE
Appitizer.
Røget andebryst med tranebær kompot.
Legras - Champagne NV
Forret.
Grønne asparges med stenbiderrogn, ramsløg og citron mayonaise.
Jean Sipp - Riesling Vieilles Vignes 2004
Mellemret.
Havtaske i serranoskinke med en krydderurte beurre blanc.
René Lequin-Colin - Santenay Les Charmes 2007
Ingefær granité
Hovedret.
Variation af dansk lam. Med bagte hvidløg og saute af spæde grøntsager.
Raspail-Ai - Gigondas 2005
Dessert.
Trilogi af rabarber med sprødt.
Pio Cesare - Moscato dAsti
Tilmelding og betaling KLIK HER
Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.
NB. Ved bestilling inden d. 2. august 2010 kan der i forbindelse med arrangementet og med
reference til FIONIA VIN, bestilles værelser til en særpris på 1.095,- Kr. inkl. morgenmad
ved direkte henvendelse til Vejlefjord Hotel på Tlf. 76 82 33 80.
link til arrangement