Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Eksklusiv gourmet menu og vine fra 5 forskellige topproducen

Winemakers Dinner på Vejlefjord Hotel

Winemakers Dinner i Restaurant Barbara med en eksklusiv
gourmet menu og vine fra 5 forskellige topproducenter.

MENU & VINE

Appitizer.
Røget andebryst med tranebær kompot.
Legras - Champagne NV

Forret.
Grønne asparges med stenbiderrogn, ramsløg og citron mayonaise.
Jean Sipp - Riesling Vieilles Vignes 2004

Mellemret.
Havtaske i serranoskinke med en krydderurte beurre blanc.
René Lequin-Colin - Santenay ”Les Charmes” 2007

Ingefær granité

Hovedret.
Variation af dansk lam. Med bagte hvidløg og saute af spæde grøntsager.
Raspail-Ai - Gigondas 2005

Dessert.
Trilogi af rabarber med sprødt.
Pio Cesare - Moscato d’Asti

Tilmelding og betaling KLIK HER

Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.

NB. Ved bestilling inden d. 2. august 2010 kan der i forbindelse med arrangementet og med
reference til FIONIA VIN, bestilles værelser til en særpris på 1.095,- Kr. inkl. morgenmad
ved direkte henvendelse til Vejlefjord Hotel på Tlf. 76 82 33 80.
link til arrangement

Lokation:
Vejlefjord Hotel
Sanatorievej 25
7140 Stouby
Dato: 20/8-2010
Tid: 19
Pris: 995 kr
Fionia Vin
Odense SØ
www.fioniavin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden