Luk
Alt om vin - Danmarks største vinkalender

Winemakers dinner

Winemakers Dinner på Brasseriet Klitgaard i Odense

Winemakers Dinner med store vine fra Piemonte.

MENU & VINE

Appetizer:
Peberrodssifon med ingefær syltede agurker og ørredrogn
Costa di Bussia - "San Silvestro" Spumante

Forret:
Cremet kartoffel/porre suppe med saltet torsk & crispy grissini
Pio Cesare - Chardonnay “L´Altro" 2007

Mellemret:
Røget kammusling med avocado salsa & krydderurtesalat
Podere Rocche dei Manzoni - Dolcetto d`Alba “La Matinera" 2006

Mund frisker: Laurbær sorbet

Hovedret:
Rosmarin stegt kalvetyksteg med kalve brissel på jordskokcreme & sorte Nicoises oliven
Pio Cesare - Barbera d´Alba “Fides" 2004

Ost:
To fyldige italienske oste med vanilje - pære kompot
Costa di Bussia - Barolo “Luigi Arnulfo" 2000

Dessert:
Hvid chokolade panna cotta med sveske iscreme

Kuvertpris 495,00 DKK

Tilmelding er bindende og betaling refunderes ikke.

Lokation:
Brasseriet Klitgaard
Gravene
5000 Odense
Dato: 20/1-2010
Tid: 19
Pris: 495 kr
Fionia Vin
Odense SØ
www.fioniavin.dk
vis udvidet visitkort

Find din næste vinsmagning i Alt om Vin’s vinkalender. Modtag ugentlig mail med vinkalenderen.
(vi sælger ikke noget, men giver dig bare information).


Til forsiden