PETRUS OG STORE BORDEAUX VINE
Vinene præsenteres af Bjørn Leisner fra Leisner Vine og Poul Nielsen fra Corporate Brands.
Der er tale om unikke vine i skønne årgange, hvoraf hovedparten er hentet direkte fra slottes kældre til denne anledning. Maden er ligeså komponeret til lejligheden, Rasmus har sammen med Poul designet en menu, der får det bedste frem i store Bordeaux vine.
Entreé
KRUG 1995
Ristet rugbrød med marv og hønseskind
Forret:
HVID MOUTON ROTCHILD. Årgang afventer…
Grillet pighvar med lille piperade
1. heat.
DUHART MILON 1990, 5.CRU PAUILLAC
GRUAUD LAROSE 1990, 2.CRU SAINT-JULIEN
Stegte brisler med løgkompot og friterede løgringe
2. heat.
PICHON-LONGUEVILLE BARON 1990, 2.CRU PAUILLAC
HAUT-BRION 1982, 1.CRU GRAVES
Lammekrone med syltet artiskok og hvidløgs puré
3. heat.
CHEVAL BLANC ST-EMILION 1´ER GRAND CRU CLASSÉ I MODEN ÅRGANG,
PETRUS I MODEN ÅRGANG
Tournedos rossini med stegt foie gras og trøffel sauce
Final.
CHATEAU D´YQUEM, SAUTERNES
Fersken sorbet med mango terrin og passion. Mandelcroutons
Kontakt Skovshoved Hotel på 39 64 00 69 eller Bjørn Leisner 26 80 24 18 bl@leisnerwine.dk
Deadline 12. april